we heart it



if u wanna know i'm gonna tell u.

helt sjukt vad jag har varit överpigg idag, så pigg att jag har blivit otroligt trött. Skolan har rullat på helt som vanligt, lite h-tid som jag inte minns någongting alls av, prov på no, prov i so och en massa pratande under en helt vanlig matte lektion. Drog hem för att sedan dra vidare på tjejgruppen, målade på papper och armar. Riktigt snyggt! Sen kom jag även hem och åt pankakaa! har även hunnit blivit vettskrämd oxå. nu väntas det städning av mitt rum!
med tanke på hur tråkigt inlägg det här blev så bjuder jag på dagens låt.
klicka på bilden för en fetlänkning till en fetbra låt.


it's all u

en dag kvar på mitt fjortonårigaliv och det känns helt okej.
det känns inte som att det finns så mkt att skriva om med tanke på att jag bara har vaknat idag. Bussen går om lite mindre än en timma så det kändes som att jag kunde slänga in ett inlägg, men om vad har jag ingen aning om. Näe dett här sög, jag kan inte skriva på morgonen.
vi hörs senare!


how should i live my life when school take all the time?





svenska, nån sida kvar sen jädrar får deckarn ta och va slut!
mattematik, jobbajobbajobba!
so, med tanke på att jag ritade min mormor sist så fick det blir en "seriösare" bild nu, lr ett försök på en seriös. Ni vet det kan va lite svårt att vara serri.
ni hajar va? bra!

p u f f

oj herregud va tröt jag har varit idag, upp vid fem tiden imorse för att dra till ica strax före sex. sexhundrafemtio rispåsar har vi räknat plus en massa mer, kom hem vid 20 över tio och sen dess har jag bara kämpat för att hålla ögonen öppna. absolut inget skolarbete har gjorts idag fast jag verkligen borde göra matte och skriva på deckaren. Fuck it, på tisdag blir jag en siffra äldre. Inget mer med det likssom.
näe hörs!


sleep tight lovers.

jag dör, så trött är jag.

sommarbild.

uppdateringen är på topp och har aldrig varit bättre.
igår drog jag,moa,matilda och isabelle till nyheden för att sedan inse att det va fullt ös i början.. okej näe det var det verkligen inte men det kom igång sen. Det va kul men vi åkte dock hem för tidigt tyckte jag, men det är priset man får ta om man ska upp och spela boll nästa dag. Nu kanske ni redan fattat att jag har spelat boll idag, om inte så har jag gjort det iaf. Handboll i lungvik, kom hem med en vinst och en oavgjord. Kvällen skall tillbringas med elin och ja tror v bara ska glo på film lr nått med tanke på att jag måste gå upp vid fem tiden imorn bitti för då skare inventeras! kul? näe.
hörs!

that's not my boy.

denna skola tar kål på mig, vi har inte mycket att jobba med alls känns det som men det är helt sjukt vad jag inte orkar med skolan längre. Tänk er en fet sovmorgon, fatta drömmen! Dagen har tillbringats med matilda, 14 suger blev en film vi fick se. nu har jag absolut noll saker att skriva om, på tisdag blir jag femton wihoo.
hörshej!


eg0 girl med en prick sommar.

imorn är det torsdag och vi alla vet att efter torsdagen kommer fredag och jag längtar verkligen till en helg nu. Helt sjukt vad jag är trött på skolan. Alla tidiga morgonar,undervisningar som aldrig tar slut och alla dessa läxor vi får.
Jag är helt besatt och säger det om och om igen men ge mig sommar nu!

eg0-

lever livet som fjortonåring en vecka till.

hej folk om ni undrar vart jag kommer hålla hus dom senaste dagarna så kommer jag sitta bänkad framför en massa skolarbeten som skall göras men aldrig görs. vi hörs!

en macka på statiol, helt själv.

bilder ska rensas och redigeras, idrottshäftet ska bli lättare, matteboken och jag ska bli vänner, deckarn ska skrivas så jag har egentligen noll tid med bloggen. Och jag har haft världens pissdag så vi hörs imorn!

hundra olika bilder på samma stolpe.


would you hold my hand.

sitter med musik i öronen och känner att jag har blivit riktigt kär i min säng, nästan så att jag snart tar och dejtaren. dagen har tillbringats bland annat med moa,felicia,lisa och moder min. Jag och moa vaknade upp vid nio tiden lr jag vaknade iaf då, haha. Men hur som helst så drog vi på konfa klockan två i heliga ljusets kyrka för att titta på nyblivna konfrimander. Sen drog jag och mamma på lillänge för att kolla runt lite, leggins,volympulver och en tidning fick följa med hem. känns som att jag har såhär [-------------------------------] mkt saker at skriva om nu men likssom såhär [--] mkt intresannt. Tyvärr får ni inget mer nu, imorn drar jag till gb på elevnsval och fotar.
hörs lovers!


someone is stupid, someone is worried.

http://op.se/ostersund/1.2667363--flickan-vantade-pa-bussen-nar-tre-maskerade-man-dok-upp-
helt sjukt, vilka idioter det finns.
älskade torvalla.

vi älskar våran nya skola.


okej, vi har ingen ny skola men våran rektor har sålt oss till vittra. hur kul? vi känner oss otroligt depp och nästan varje status på facebook handlar om detta. Även en fin grupp vid namnet låt frigga vara har kommit upp. gulligt va? inte säkert att vi slår ihop lr nått med dom, det kom inte fram ett nej lr jag so who knows likssom?
men hurrni, vi hörs om jag överlever skolan.
pusshej.

vi älskar våran nya skola.


okej, vi har ingen ny skola men våran rektor har sålt oss till vittra. hur kul? vi känner oss otroligt depp och nästan varje status på facebook handlar om detta. Även en fin grupp vid namnet låt frigga vara har kommit upp. gulligt va? inte säkert att vi slår ihop lr nått med dom, det kom inte fram ett nej lr jag so who knows likssom?
men hurrni, vi hörs om jag överlever skolan.
pusshej.

emo emo cut cut

http://op.se/ostersund/1.2665489-friggaskolan-saljs

KÖTTAAA ISABELLE!

herregud ska det va så att sverige ska förlora mot argentina i handboll? 30 sekunder kvar och argentina har ledningen på 26-22, gaalet. Dagen har rullat på bra, drog till moa efter skolan för att plugga. Skrev lite på min deckare för att sedan dra på träning då bussjäveln missade mig. Jaha, nu vann argentinga.. attans!
annars då? chattar med christian från malta på ansiktsboken. Efterssom att jag har noll roliga saker att skriva om så kan ja ju berätta att det känns otroligt ovärt att dra på skolan imorn med tanke på att vi har två lektioner sen slutar vi efter lunch. Men jag offrar mig ändå för att hänga på stan sen. Oj shit va ja känner att det här blev ett intresannt inlägg, näe men seriöst jag vet inte hur man bloggar.
hörs!

u make the stars look like they're not shining.

allt för er lovers!
närå men jag har grymt tråkigt so why not likssom?


Vem är i rummet med dig?
ingen vad jag vet.
Vem fick du senaste sms av? sim0n.
Vem tänker du på nu? marcus, för han skrev på msn nu. haha.
Vem pratade du senast i telefon med? mamma (poppis!)
Vems hus var du senast i? om inte mitt räknas så mina grannars.
Vem önskar du var med dig nu? sommaren..
Vem är din favoritsläkting? alla, lätt.


Var är din mobiltelefon? brevid mig.
Var handlar du mest? mat lr kläder?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? patrik, hehe.
Var åkte du senast bil? på vägen.


Vad åt du senast?
tandkräm..?
Vad drack du senast? vatten.
Vad är det för färg på dina byxor? gula,svarta öhk shorts.
Vad är den närmaste saken som är blå? tejpen på mitt knä.
Vad har du på fötterna? tår-
Vad är din favorit färg? har ingen.
Vilken film såg du senast? hemskt, jag kommer inte ihåg.
Vad hör du just nu? musiik.

Sovit i någon annans säng?
jao.
Tyckt att din kusin är het? haha inte jag men..
Sovit naken? när ja va minipini liten?
Kört över hastighetengränsen?
inte jag?
Målat om ditt rum? kanske inte jag då men far och mor.
Dansat framför en spegel? yess.
Fått hicka? ohja.
Stulit pengar från en kompis? nej?
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? inte va ja kommer ihåg.
Varit i slagsmål? ingen feting fight men slagsmål när ja va mindre, ja.
Smugit ur ditt hus? haha mjo, men det va bara jag och patrik hemma..
Haft känslor för någon som inte känt desamma? har jag säkert.
Älskar eller saknar någon nu? jag saknar äckligt många, aldeles för mkt. Och jag älskar dom som betyder mest ja menar who dosen't likssom?


if you knew my story word for word, would you go along with someone like me?

DAGENS VILL HA: iphone!
DAGENS KLÄDSEL: långärmad t-shirt från hm, midjekjol från monki och raggsockar från stenåldern lr nått.
DAGENS SMINK: inget.
DAGENS FRISYR: utsläppt.
DAGENS HÄNDELSE: träffat moa antar jag?
DAGENS LÅT: young folks.
DAGENS PLANER: fixa rummet och kolla lite på svenskan.
DAGENS SAKNAD: sommaren och min humor.
DAGENS DUMMASTE: kylan utomhus.
DAGENS SJUKA: sjukt less på vinterN och det räknas.
DAGENS DROG: musik.
DAGENS ROLIGASTE: att vi förhoppningsvis bokar biljetter till oskar linnros ikväll.
DAGENS FAVORIT: mUsikEn.
DAGENS KÖP: inget.
DAGENS GODIS:  inget.
DAGENS HUMÖR: sämst.
DAGENS MENING: vadå har du medaljer hemma?


jag känner mig otroligt depp och bara äckligt trött på vintern och skolan. Träffat moa har jag gjort idag, inte så länge men en liten stund. Nu vill jag bara somna om och vakna upp med en fet sol utanför mitt fönster.

åh ge mig sommar,socker dricka och bk!

i don't know what to say.

två matcher i strömsunds har spelats idag, kom hem med en vinst och en oavgjord. Väl hemma drog jag till matilda och vi har ikväll varit otroligt sociala med varandra.

nu känns det bara som att bloggen stängs för jag har varken tid lr lust med det här, och att Patrik har fått en iphone men inte jag hjälper inte heller. Får jag en iphone, då lovar jag, då ska jag blogga!

oh fuck.

måste jag bränna min tröja nu när kissie har en likadan fast i annan färg..?

if you're reading this. congratulations, you're alive and if that's not a reason to smile then i don't know what.

chaa bloggen!
kul att ni hänger med i svängarna på den raka vägen, altså att ni hänger med i bloggen även om inte uppdateringen är på topp varje dag men som ni kanske vet så har jag ett liv. Dagen har tillbringats på skolan,i hemmet och i lugnviks sporthall. Skolan var som vanligt, började med ett test på 85 fucking frågor om allt från små små skruvar till träd. Likssom träd som träd spela roll om det är en björk lr en jävla gran? helt meningslöst enligt mig. Men dagen rullade på med mattematik, drog på lunch för att torka bord. Men vadå du är väl ingen mattant kanske ni tänker nu, det tänke jag oxå på. Att vi ska torka bord helt gratis medans mattanerna tar pengarna. schyst! Med svenska och so avrundade vi dagen och jag drog hem för att plugga med moa, drog på träning och därav lugnvikssporthall. På lördag drar vi till strömsund för att lira lite boll. Men vi hörs nån gång.
pusshej!


i love u summer.

första skoldagen avklarad och jag vill redan ha lov igen.
sommar,storsjöcupen,sol,häng vid storsjön åh tänk va underbart med en fet sommar nu! grönt gräs och en fetgul sol.

hej hej och mera hej.

slaggar @ moas place tonight.
hörs!

back on track.

okej helt ärligt så håller inte det här med bloggpausen längre, men uppdateringen kommer inte alltid va på topp. Men som nästan alla blogerZz vet så vill man blogga mer när man har bloggpause osv.

Igår hade jag en otroligt rolig kväll, började med att jag jag,matilda och isabelle hängde lite hos matilda för att sedan efter några omvägar dra oss ner till molly. För att kortfatta kvällen lite snabbt så åt vi pizza, snurra runt lite på stan, loda runt lite på cr och oj vad jag har skrattat. Himla rolig kväll och underbara brudar! Idag tror jag att det blir stan med moa om vi inte hittar på något annat så vi kanske hörs sen!
shaarå.

ett gäng galet snygga b-rudar!








i gotta feeling that tonight's gonna be a good night.


jag tar en såkallad bloggpause.



take care.

u wanna sit next to us?

oj vad jag har skrattat idag, träffade bettan i stan och gick mest bara runt i hela stan. Tog oss även en liten tur till badhusparken där vi hittade värsta ragget. Drog på metropolen där jag bara blev om tejpad och förfrågad om jag ville ha nålar i mig, jag sa nej och fick ström istället. Efter allt gick vi till donken och satt oss med millan och felicia, efter dom gått och det bara var jag o bettan kvar bestämde vi oss för att skämma ut oss lite, okej det va inte meningen men det va riktigt riktigt kul kan jag lova er. Där satt vi ett bra tag och fick även fint sällskap, drog hem och sen har jag inte gjort så mkt mer. Sörjt för det gör så ont i mitt knä har jag gjort och gör det fortfarande. Ikväll ska jag sitta bänkad framför tvn när sverige spöar ryssland, hörs sen.
pusshej'

030111

drar på stan med bettan senare idag och där lär väl jag hålla hus idag,
vi hörs!

hey mom, look!

amen shaaa, hur måår ni lövers?
jag mår grett och livet rullat på för fullt, ljudet på tvn försvinner ibland men det är nått jag får leva med. Sitter och kollar på NFL med broder min, men om jag ska vara ärlig så kollar jag inte så mkt på matchen som är nu men hela förra matchen faktiskt. som sagt har dagen tillbringats med elin, vi började kolla på vampyrer suger men han inte se klart hela för elin skulle hem. Sen har jag inte gjort så mkt, kollat på nfl och inget mer typ?
äh hörs!

random bild som togs i sommras.

2 januari 2011

inne på dag två på det nya året och dagen ska spännderas med elin, kvart i tolv imorse drog ja på träning 7 av ungifär 50 på träningen, go ope! Har väl inget mer att säga men nu vet ni vart jag håller hus idag och det är väl alltid intresannt?
hörshej!

I remember 2010 like it was yesterday.

sitter och kollar på it only hurts when i laugh och funderar på om jag ska göra klart den där årssakern, jag tror jag görT. Haha jag har absolut ingenting att skriva om så vi hörs senare!


it's gonna be magic.

första januari 2011 och en månad kvar till jag blir hela femton år.
gårdagen började med att jag vaknade upp hos elin och vi drog på affärn sen hem till var och en, duschade och sånt för att sedan åka på gudstjänst som sagt och nu har jag bara fem kvar, hehe. Oj jag höll på att garva läppen av mig när en tants mobil började ringa under tjänsten, hahahha åh. Åkte hem och väntade på Elin, när hon kom bytte vi bland annat julklappar och fixade oss lite. Efter ett tag fick vi besök av resten av elins familj. Åt fondy och kollade på step up. Propp mätt åkte vi och hämtade lina-maria för att sedan trycka i oss efterrätten som bestog av chokladmoose och fortsatt kolla på filmen. Det nya året skålade vi in vid 12 slaget för att jag,elin,ida och linamaria sedan skulle ut och titta på fyverkirier, tror ni det gick bra? om ni tror ja så tror ni fel, men en liten bensträckare fick vi oss iaf. Begav oss in istället för att se när sverige vann mot kanada, grymt! Efter vinsten gick vi upp för att spela mev vilda gester, haha riktigt roligt faktiskt. Himla rolig kväll och det känns som att 2011 kommer bli riktigt grymt.
hörs sen.

bild från förra året, hehe-

2011 bby!

åh vilken underbar start på året.
vilken kväll och vilka brudar, lovely!
skriver om kvällen imorn, antar att ja kommer decka i soffan om nån minut.
hörs!

RSS 2.0